Snopp
Fissura

Goddagens!

Nu har jag fixat tvättid, hell yeah! 14-17 imorgon! Fuck yeah!

Hrm.

Påväg hem från skolan började en vilt främmande taiwanes (gissar jag) prata med mig helt random (detta uttryck tack vare min kusin), för att vi båda hade In Flames-tröjor. Fett! Lite av en vardagsdröm måste jag säga. Han hette Weng, Peng? Feng? Nån -eng var det i alla fall helt klart.


FIND WALDO

Dagens felsägning: "Det var helt opippat!"

Farväl


Snusk och plugg


Nu när plugget börjat igen och vi fått reda på (som vi anade innan) att detta blir den jobbigaste terminen ever, är det dags att tidigt börja utveckla pluggtekniker. Dessa tre blad är alla latinska ord vi ska kunna översätta tills på tisdag nästa vecka. Och detta är en av mina tekniker.

Nu ska jag skriva rent cellen-föreläsningen från idag och titta på Sex Education!Här kommer en bild ni kan klura över. Tyskarna vet hur man har kul!


Åter i Jönkan
NU är jag åter i Jönkan efter sommaren. På måndag börjar plugget igen. Den här gången ska jag se till att inte bara tycka allt är tråkigt utan fixa lite riktig fritid åt mig själv. Jag har tagit hit min gitarr, min ukulele, fredriks PS3:a (som jag nu lyckats installera!), flera spel, mina hantlar (nu jävlar), lite pluggmotivation, en utökad kunskap om affärer o grejer i Jönkan, massa filmer samt min pojkvän, kompisar och övrigt folk som lovat att hälsa på mig. Det blir bra!

Tittar nu på Eight legged freaks. Mest för att det inte går något annat på tv. Har av någon anledning sett den innan och det jag minns är verkligen inte bra. Grymt mycket b-film. Men det behöver inte vara så dåligt, I like the B:s. Den här är lite annorlunda också, spindlarna skrattar ju liksom. Hur ofta är man med om det? Spindeln på altandörrn hemma gör det inte i alla fall.Den super(smyg)kristna musik/bok/intrument-affären som jag typ bor granne med (Nya Musik), har inte öppet imorrn, men snart måste jag gå dit o köpa en gitarrstol. Och självklart titta på alla kristna barnböcker.


Spelade lite Red Dead Redemption förut. Faaan vilket spel! Skitmycket film i början men det blir mer spelande sen. Det är hyfsat bra styrning kan till och med jag tycka och det är skitsnyggt. Ser fram emot alla uppdrag som kommer, jag suger oftast, men det är roligt för den som sitter bredvid! Får man tråkigt kan man alltid skjuta hästar (roligast då man druckit en eller två öl). Jag gillar inte hästar. Spela!
Idag fick jag dessutom brev från mitt favoritreggaeband; Rubachica band! Handskriven lapp och allt. Med deras skiva i. Mmmmm, halleluja. Kolla in dessa pojkar på Myspace!Lev väl.


Messmör

Imorgon åker jag tillbaka till pluggstaden Jönköping och jag ser inte fram emot det så himla mycket. Jo, lite för att kurserna faktiskt verkar kul och för att jag får träffa mina kära kamrater igen. . och jag gillar ju min lägenhet. Annars.. nja, kunde ha väntat ett tag till.
Idag har jag träffat den bästa av alla män (kompiskategorin) en liten sväng för att säga adjö och köra honom till jobbet. Detta resulterade i att jag nu är med Playstation 3! Planerar att göra abort någon gång i höst, men jag får åtnjuta spelglädjen i ett litet tag i alla fall! Har lånat div spel.. öhm, nu kommer jag inte ihåg vilka men det kommer.

Nu ska jag köra lite bil.


RULE 34Min kära pojkvän har nyligen informerat mig om vad Rule 34 är."If it exists, there is porn of it."


Vampyr
Delar av denna bloggs design är skickligt ihopknåpad av civixier om någon ville veta. Jag är värdelös på sånt. Det kanske ni också är? I så fall kan ni ju kontakta honom!

Igår såg jag en film jag nästan ångrar att jag såg. Nej det var inte Twilight, men nära på! Det var den så kallade "Vampyrer suger", alltså parodin på Twilight. Jag har inte sett Twilight-filmerna, jag har inte sett Twilight-filmerna, jag har inte sett Twilight-filmerna, jag har inte sett Twilight-filmerna! Viktigt att veta.
Så varför jag gick på parodin är ju en gåta. Antagligen var det för att det var hångel inblandat. I biosalongen då. Trevligt! Men som sagt, filmen sög, det var många skjukt rippade kroppar som jag dreglade lite automatiskt över, samt en del långt hår och päls. Ska jag ge den några tånaglar alls får det bli högst en lilltånagel. För ja, den var dålig.
Men! På slutet spelades en skitbra Manson-låt. Var den ny? Var den gammal? Inte vet jag, men I liked! Här kommer länken till den:
http://www.youtube.com/watch?v=zFu6rS9qGQE   (Nej jag vet inte hur man länkar på riktigt än.)Å det.


Filmtips ju

Denna komedi såg jag när jag hälsade på min kusin i Skottland förra året, så jag har en liten glamoriserad bild runt den. Men den är bra, jag lovar. Det är absolut inte den bästa komedi jag sett men den är definitivt bäst på pinsamma situationer och pinsamma utdragna konversationer. Huvudpersonen (Paul Rudd) är skitpinsam, sådär.. underbart obekväm. Dessutom har vi Jason Segel från How I met your mother i andra huvudrollen och dom funkar bra ihop. Storyn är ganska intressant, men det är främst karaktärerna som funkar för mig. Jag ger den 3/5 tånaglar. En trea låter så tråkigt, men det får bli så nu. Sorry Jason.

Jag är inte den som blir rädd av skräckfilmer. Det är synd tycker jag, eftersom det är så sjukt kul att bli rädd, men jag är nog härdad. MEN jag måste säga att den här filmen kom närmre än vad nån annan film gjort på många år. Trånga utrymmen, mörkt, okänt äckel i mörkret, mmm. Jag tänker inte avslöja så mycket. Men se den om ni gillar skräckigt, den funkar, särskilt om du är lättskrämd och gillar en lagom (inte för stor) andel hoppa-fram-skräck. Det dåliga jag har att säga om filmen är väl det halvmysiga tjejgänget i början, där det blir väldigt mycket relationer som funkar och inte funkar för att man ska få nån slags sympati för huvudpersonerna. Där skulle man lätt klara sig med tjugo minuter mindre sånt faktiskt.
The Descent får 4/5 tånaglar!

The Human Centipede... Jag såg filmen för att det på Aftonbladets hemsida stod att den var äcklig, hade blivit bannad i vissa länder och var allmänt underlig. Lite min melodi! När jag såg filmen tänkte jag ganska omgående på att tjejerna i början verkligen inte var några höjdarskådisar. Det var nästan plågsamt att se faktiskt. Jag njöt lite när vi fick se ondingen för första gången. Detta trots att han var en grym stereotyp, en tyyyypisk ond tysk läkare. Jag vet att ni får en bild av honom på en gång när ni läser ond tysk läkare, eller hur?
Doktorn, spelad av Dieter Laser är njutbar, absolut, men lite för genomond och lite för orealistiskt envis i sin vilja. Genom filmen funderar man mycket på hur han ska bygga ihop denhär mänskliga tusenfotingen som är hans dröm och man blir lite konfunderad när man väl får se det kan jag säga.
Filmen är överlag, obehaglig. Just för att det är så bisarr. Men kära ni, se den!
Den får 3/5 tånaglar och definitivt ett plus för obehaget.


Nu vet ni vad ni ska göra ikväll!
Tja


Ramboish

Åh kära vänner välkomna hit!
Känner ni mig eller är ni helt okända för mig? Hur som helst, trevkligt att ni är här. Jag är inte så bloggig av mig, oftast tycker jag att bloggar är lite fåniga, men jag behöver skriva av mig ibland. Då tänkte jag att det här kan väl vara kul. Denna gång tänkte jag ha ett fokus, typ film, musik osv. Annars är det svårt.

Det är ju jag!
Dethär är jag och jag älskar film!
Jag är lite sån att jag gillar Schwarzenegger och Stallone-typen av filmer. Tycker att det är intressant att se på, särskilt om man har lite distans till det.
Såg Rambo 3 med ett par komisar för ett tag sen. Det var inget man väntade sig något av, mer än möjligtvis lite underhållningsvåld. Skönt kan jag tycka ibland! Men jag måste säga att just denna film inte levererade nått alls. Efteråt kändes det lite som att en och en halv timme av en liv liksom försvann. Det gjorde inget alltså, skulle nog inte gjort nått mer intressant med tiden ändå.. Men nått väntade man sig. I extramaterialet säger till och med Stallone att Rambo 4 är bättre än 3:an och att han inte är helt nöjd. Bra där!

Lev väl!


Välkommen till min nya blogg!