Tomteröv

Citat från min förra blogg, 4 dec 2009:

"Oj! Julfeeling för första gången på minst två år. Gubbarna på Maxi gnäller på tanterna på Maxi och någon i gubbgänget blir utpekad som ”fjollan” lite skämtsamt och tanterna vill ha clementiner men de får de inte´och det blir dålig stämning men man vet att dom egentligen älskar varandra. Undrar om det är Jönköping som är allmänt julígt, eller om det är att jag äntligen får flytta och är skitglad, eller om det var för att tentan är över och gick ..nä ok, kändes över förväntan. Nått av dessa kanske."


Har inte riktigt att den där julfeelingen som jag hade förra året nu, men jag känner att det finns potential!

Och jag insåg en sak. Det är ju vörtbrödsperiod! Ååååååh, VÖRT!One bat, two bats

Idag har jag fått träffa min man igen. Det var länge sen. Skola och jobb är ett mycket irriterande störmoment i livet tycker jag ibland. Hur ska man hinna med allt? Just denna helgen har vart rätt skön ändå. Skrev tenta lördag morgon, den som jag pluggat på ett tag nu, så efter det var det en lättnad. Har åtminstone tagit mig en typ ledig helg. Med Ted! Och tvätt. Jag är bäst på att vardagsträna säger jag bara.

Jag har något att erkänna. Twilight är ju som vi alla vet en grymt överskattad, fånig och vampyrrunkig film/-bokserie för små tjejer/tonåringar, eller hur? Jag har alltid antagit att jag inte gillar den, men jag har också tröttnat lite på att inte veta överhuvudtaget vad jag pratar om. Så jag bestämde mig för att läsa böckerna.
- Har tragglat mig genom ettan som främst handlade om att han vampyrkillen Edward var sur länge och hon Bella undrade varför. Sen får hon veta vad han är och dom är kära. Sen hände det lite action-grejer i slutet.
- Tvåan handlar till 75% om hur hon saknar honom och hur hon gör farliga saker för att hallucinera om honom. Hon blir kompis med en snygging som sen visar sig vara varulv. Han är kär i henne och hon är ensam. Sen tror vampyren Edward att hon är död, då ska han ta livet av sig och detta resulterar till slut i att hon måste bli dödad eller själv bli vampyr (vilket hon gärna vill).
Har precis börjat på tredje boken och jag fattar inte varför dom är så jävla tjocka då det mest är tomrum man kan vara utan. En grej som irriterar mig är att hon är 17 och helt inne på att förändra sitt liv så brutalt att det inte går att ändra tillbaka, för en mans skull. En kille hon bara känt i ett halvår knappt. Vadfan är det om? Naiv eller?

Ok, nu har det förekommit alldeles för mycket Twilight häromkring så jag slutar. Men ni andra som icke gillar Twilight kan ju läsa detta så slipper ni se och läsa om det själva. För vi vet alla att det är skit ju. Men det är en stunds underhållning.

Yo


Ensam jävla dag

Vilken ensam dag! Har suttit inne och pluggat en del, men jag lyckades dra mig till stan vid femtiden och kollade lite julklappar och sånt. Sen satte jag mig på ett fik med en latte och en ointressant macka för att ringa hem en sväng. Fan vad tråkigt det är att inte ha några kompisar som bor i Jönköping. Alla bor långt utanför! Det suger.

Här har ni förresten min julansträngning för i år.

Snart har Änglagård 3 premiär och jag ser banne mig fram emot den.
Mor och far tvingade mig att se de första för ett par år sen och jag älskar
ju Wolf så jag gick med på det. Sen var ju Per Oscarsson med också,
synd att hans karaktär dog. Jag vill seeee.
Åh Per, jag hoppas att du lever för alltid, du är fetcool.

You go girl!


Destruction

Min mp3 har nog fått en CNS-skada. I ett par dagar nu har skärmen varit helt vit, förrutom den gången displayen ställde sig upp-o-ner. Det är väl kylan gissar jag. Och jag är också ganska vit, så vi matchar.

Sabaton är ett band som jag bara gillar mer och mer. Lyssna!Jag är icke den som planerar mina julklappsinköp, så jag räknar med att vara klar över allt vääldigt sent denna månaden. Det är skitsvårt ju! Och det blir inte lättare när mamma frågar vad jag vill ha.. .. .. Jag har ingen jävla aning skulle jag vilja påstå.
Julen alltså...


Frillz

Pepparkakor och kaffe!Var hos frisören idag i exakt 4 minuter. Det var billigt och intetsägande. Precis vad jag var ute efter!


Kino mit dem Schnopp


Just hemkommen från bion Red med Bruce.
Såhär: Den var rolig och actionig på ett Bruce Willis sätt, med instickare av min älskade Morgan Freeman (ååh aah) och John Malkovich( som var braaa ). Också Helen Mirren som jag typ aldrig sett innan gillade jag mycket! Synd att hon bara verkar göra .. filmer jag inte ser, hehe.


Och nu fick jag SOS med Dr Bombay på hjärnan bara för att Fredrik ringde och sjöng den. Pff!
http://www.youtube.com/watch?v=q94pHFb8hVo


PENISgrejer

http://www.lustgardenhalmstad.se/produkt/1574-andro-penis-extender

http://lustgardenhalmstad.se/produkt/575-bondage-ribbon-rod


Dinosaurier, bio & Metaltown

Yes, lite liv för mig snart! Pratade just med min man och han tyckte att vi skulle dra till Göteborg på söndag för att hämta dator, träffa hans pappa och gå på Naturhistoriska (dinosaurier!!). Så så blir det!

För tillfället har jag en hel del plugg, fast ändå inte så mycket så att jag blir motiverad till att göra något. Det är mindre bra. Men jag har upptäckt att om jag har kul saker att se fram emot så pluggar jag också mer. Därför ska jag gå på bio idag. Med mig själv. Tycker inte alls att det är lika tråkigt och sorgligt som det låter. Jag är peppad!
Tänkte se Red, med Bruce Willis och Morgan Freeman! Actionkomedi är det, så mycket uppfattade jag från trailern och jag hoppas att den är bra för Brucean är bra och Morgan Freeman är min framtida fanatasimake. Rawr!

Inatt mådde jag illa som fan och kunde inte sova för detta. Idag har jag ont i huvudet och känner att jag är hyfsat död i kroppen. Känns som att snön o mörkret inte gör det mycket bättre. Men hur som helst: Bio!

METALTOWN:
System of a Down och Parkway Drive kommer till Metaltown 2011! Nu säljer dom biljetterna till lägre pris och jag vill haaaa, men jag får väl vänta tills det börjar närma sig. Oavsett om jag jobbar eller inte ska jag gå. Så är det bara. Det funkade ju hyfsat i år så det ska nog gå igen.
Dom ska flytta till något annat område nästa år tydligen. Större, mer träd och med parkering. Låter bra! Frihamnen känns iofs lite som hemma nu, men blir det större blir det ju automatiskt också bättre!