FiskfrillaJag ska också skaffa fiskfrisyr!


Dermal anchorsMy anatomy book is telling me to fudge off!

Tänkte äckla er lite med mina dermaler. Jag gjorde fyra stycken för ett tag sen, ca fyra månader sen och det har gått hyfsat, åtminstone på högersidan.
"En Dermal Anchor kan räknas som implantat, men är enklare att göra och är dessutom inte helt under huden. Dermal Anchors har ofta som en liten "plupp" i metall som sticker upp där man kan ha olika smycken som man skruvar dit."

Bilden till vänster är mina vänstra dermals som jävlats.
Mittenbilden visar samma, efter att jag slitit ut en av dom, den som i princip redan hängde utanför.
Bilden till höger är mina högra dermals som är så fina och snälla mot mig!

Dermalen:


Smaskigt?


Rubrik


Drömscenario - politik

Kom igen nu, jag vet att ni vill!


VAL

Valdag!
Jag är kluven.
Har hela tiden varit övertygad att Miljöpartiet är helt rätt. Eventuellt tänkte jag rösta blått i landstinget för deras vårdplaner, som är skitbra. Nu när jag läst på och hört massa debatter och ändrat syn tusen gånger så vet jag inte hur jag ska göra. Det stora problemet är att MP tillhör det röda blocket. Det faktum att Vänstern finns med på ett hörn i deras politik (damn you blockpolitik) gör att jag blir mycket mycket anti-rödgrönt. Deras politik infiltrerar MP och sossarnas gör det likaså. Jag är inte pepp på en rödgrön regering med underliga förslag som "inga läxor i skolan". Ärligt talat. Jag har inte hört så mycket idioti i mitt liv som jag gjort de senaste veckorna från på Mona Sahlin och övriga röda politiker.

MEN, jag tänker inte göra nått långt politikinlägg för då blir jag så förbannad. Läste Magnus Betnérs blogg lite och kör på att rösta för min ursprungsidé med hälften hjärta, hälften hjärna.

Min dröm:Mmmmm.. Wetterstrand & Miljöpartiet i det blåa blocket. GO!

Ska rösta om nån timme nu.


SpermadonationMamma har varit på besök i ett par dagar nu. Tror att hon nog vill vara lite anonym så jag mixtrade lite med bilden. Ni som känner henne märker det nog inte.

Vi vandrade på bio och såg

The Kids are all right. En film om ett lesbiskt par vars barn vill träffa sin biologiske pappa som donerade sin sperma för länge sen när han var ung och viril. Första halvan var mest jobbig och den ena mamman var gnällig .. och vi vet alla hur jag känner inför gnällig kvinnor. Hu! Sen blev det lite bättre, ganska mycket bättre faktiskt och slutet var inte helt väntat tyckte jag. Vill inte avslöja för mycket här. Julianne Moore tyckte jag helt klart var bäst i rollbesättningen. Hon är snygg också. Och har vart med i The Lost World. Mmmmmm!
Jag vet inte om filmen var så bra, så 2/5 lilltånaglar kan jag ge. Det är lagom.

Och btw! Info om spermadonation!
Krav på paret som ska ta emot sperman: Medicinsk-, lämplighets och psykologisk bedömning. Vill ha barn (döhm..), vara i en bestående realtion, vara informerad och medveten om att man måste tala om för barnet om donationen vid lämplig ålder.
Krav på donatorn: Du ska vara 18-55 bast och frisk. Öhm.... Och just det, du får högst donera till sex barn.
Nu har jag kalkylerat en opålitlig mängd siffror och kommit fram till att sjukvårdskostnaderna kommer uppgå till cirka 3600 kr för att skaffa barn. Själv tror jag inte en sekund på att denhär siffran stämmer. Det är ett upprörande påhitt! Men om man har riktig otur så kanske.
Ersättningen för donatorn är 300 spänn.

Så nu mina kära läsare, ut och sprid era vingar (eller säd) !


Köttfärs med svampKära vänner!
Det fantastiska krigsmetalbandet Sabaton ska spela i Huskvarna Folkets Park den 28 oktober! Jag tycker att så många som möjligt ska gå dit för .. varför inte liksom? Det är Sabaton!
Prepare for nuclear attack!

Dessutom är det snart spelmässa i Stockholm och jag är "ledig" då! Med ledig menar jag föreläsningsfri med tenta dagen efter. Bah.

Idag ska jag försöka se en film på riktigt. Tror att det får bli Antichrist av han Trier. Den är konstig och äcklig, säger Lotta. Mycket bra, säger jag.


Teabagging"The insertion of one man's sack into another person's mouth. Used a practical joke or prank, when performed on someone who is asleep, or as a sexual act."
At the frat house last night, when Tim was wasted an down on the floor, he got teabagged by, like, ten guys!


Plästered


Igår, lördag var jag och Fredrik, samt Fru M på Öland Death Crust Doom. Detta lite som kompensation för att Rock Bay aldrig blev av. Efter att ha gått vilse i Färjestaden, på grund av en bankomat, hittade vi till slut lokalen. Till vår förskräckelse visade det sig att förrutom oss var det bara ca 25-30 till som hört nyheten och tagit sig till Färjestaden. Dessutom gick inbrottslarmet halva kvällen och ingen stängde av det trots securitas närvaro. Suck. Hur som helst var det trevligt. Vi lyssnade på nått riktigt bra band som nog var Signo Rojo, sen gav vi upp en stund, köpte folköl och socialiserade oss med de rökande metalmänniskorna utanför. Mycket bra!
Huvudattraktionen för mig var helt klart Plästered från Kalmar som jag o freddan lyckats se hela två, nu tre gånger. Sjukt bra!
Sen orkade vi inte riktigt och tog oss hemmåt.

Väl i Kalmar käkade vi lite mos och vandrade mot Fredriks lokaler. Kul grej: Det gick förbi några pop-tönts-killar som stönade nånting om Fredriks Plästered-tröja.
Poptönt: "Ööööh, Plaa..steeerd. Nä, det duger inte!"
Jag: "Det är metal för fan, rawr (trött growl)."
Poptönt: "Näe, det duger inte!"
Jag: "DU duger inte! .. I skrevet!"


Fredrik


Jag


Jag, skrattattack med blixt


Madeleine


Plästered


Sångaren, kunde vart en skitbra bild med blixt.


Plästered, Herr Gitarr-Nääf-BladJag har ont i nacken.


Informativt

Det var sex dagar sen jag bloggade! Måste bero på allt pluggande. Hrm.

Visste ni att man inte kan få kramp i hjärtat?

Jag lider av två åkommor:

Nr 1, CHAIRDROBE
"The art of piling clothes on a chair to be used in place of a closet or dresser. If a chair is not available one can always defer to a floordrobe."

Nr 2, FLOORDROBE
"A form of storage for clothing which requires no hangers, drawers, doors or effort. Simply drop on the floor and you have a floordrobe."

Då min pojkvän snart flyttar hit till Jönköping och ett tag ska bo hos mig under intensiv lägenhetsjakt, har mor uttryckt en svag oro för att dessa ovanstående åkommor ska ta över min lägenhet. Jag kan försäkra mor om att jag inte kommer tillåta någon floordrobe i mitt hus. Då jag, när jag är hemma hos mor och far, har mycket större utrymme blir det automatiskt att floordroben får större plats i mitt liv, av naturliga skäl. Men här där utrymmet är mindre vill jag gärna se proportionerlig ordning i förhållande till utrymmet. Jag håller mig strikt till chairdroben.
ETT organiserat kaos är vad jag tillåter i lägenheten. Alltså, på en stol.

Nu ska jag slänga i mig en färdigrätt, lägga ner mina sladdar och springa mot stationen för bussen mot Kalmar.För att avsluta med något informativt.


Sausagefest

Jag tycker att ordet sausagefest är rätt kul. Urban dictionary beskriver det såhär:

"A party of only guys (or at least 80% guys), where there is a substantial abundance of weiner."

En sån ska jag ha nångång.


Nu ska jag vandra bort mot stationen och hämta Ted.
Teee

Lipton Tea - Med smak av burka.


MotorboatingJag lyckades ta mig upp idag till skelett-föreläsningen med mustasch-läraren. Det var intressant! Sen tog vi med oss Benjamin (ovan) och satt o pillade med hans femur, axis, humerus, ulna och radius under mycket roande former i ett grupprum. Stämningen var främst fnittrigt tjejig och sekundärt pluggig. Den danske lärarstudenten gjorde inte det hela bättre.

Efter detta drog jag, Lotta och Christine till Kaffe Paus (fikagrej) och käkade. Eller, jag beställde en kall kaffedrink. Skitdyr och jätteliten! Se nedan.Jag har funderat på en grej. Motorboating. Vad är det om? Gör män så? För man hör ju om det hela tiden i tv-serier, typ Scrubs och div andra komediserier på tv. Men i verkligheten, går ni män runt och liksom planerar nästa motorboating? Och framför allt, går tjejer med på det? Jag vet att jag skulle bli ganska ställd om Ted skulle börja göra motorljud mellan mina bröst. Vafan liksom?

"The placement of one's face, specifically the mouth, into the area between a well-endowed woman's breasts, followed by a rapid shaking of the face in a side-to-side motion accompanied by yelling. The resulting sound that is created sounds similar to an outboard boat motor."

Det är kanske främst en grej man gör om man A. Inte har stor kunskap om kvinnor. B. Man inser att daten inte alls gått bra och man vill avsluta den så dåligt som möjligt. Såhär:

"This girl was in my room and I couldn't take it anymore so I motorboated her. After the motorboating she left."

Då jag kanske inte har några typiska motorboatvänliga-bröst kan jag ändå inte fatta grejen. Jag får väl prova själv helt enkelt. Nån frivillig?

TJOHO