Interlude

Så många gånger har jag tänkt att jag ska skriva nått här. Nått intressant till och med, kanske? Men det har gått sådär. OK - till mig själv: Lägg in bilder på Ölandsroadtripen, skriv om grillfest, skriv om praktiken. Så.


Så länge får ni en trevlig bild:


Snurr

Igår snurrade allt i mitt huvud hela dagen nästan och på kvällen gav min kropp upp och började må illa. Pappa tror att jag har kristaller i örat.. och det är tydligen dåligt. Det konstiga är att det inte är resa sig upp-snurr, inte inte ätit-snurr, inte full-snurr, inte astrött-snurr eller anything of the sort-snurr. Så man undrar ju lite. Hade oförklarligt snurr rätt länge för några månader sen. Det var lite jobbigt men försvann till slut.  Så vi får se.

Snurrade o mådde illa i morse så jag struntade i praktiken i alla fall. Just nu är det ok.Ausgang!

Jag och Agnesium drog oss mot Funkabo vid sextiden igår, för lite partajande hos Maddie och David. Mycket livat!

Senare i staden Kalmar, efter cigarrer, satt vi på Pipes med Mimmi och Filip. Maddies och min drink var närvarande, alltså ljuva Irish Coffee. Mja, eller, det är egentligen ganska äckligt. Och om jag ska vara riktigt ärlig så är det rent utav vidrigt.
MEN, det är never the less vår drink!
Så köpte vi Leffe också (öl) och han var söt som fasen. Usch.
Efter lite krypande under bord, dassbesök vid den farliga trappan och lite nattmat fann jag mig hemma i min säng.
Såhär dagen efter känner jag mig pigg och hurtig. Faktiskt! Har suttit i solen med mor och väntat på en tant som skulle köpt min nymfparakit.. men, hon kom aldrig.
Så så är det med det.
Nu blir det bilder:
Jawohl!


Systemet väntar

Häng på systemet och maxi med Ankan för lite shopping inför aftonen som kommer utspela sig hos Maddie!

Lång mening.
Det är banne mig soligt och rätt varmt! Gillart.
Här kommer en typisk Evvebild:
Lev väl!


Enkelriktat?

"Någon som nyst i en använd binda."
//Evve


Must have must

Nu begav sig just min käre far till tågstationen. Han ska flyga till Dublin med jobbet imorgon och jag hoppas på många pubrecensioner!


Idag har vart en livad (som fan) dag på praktiken med massa hembesök och springande i trappor. 6500 steg bara på sjukhuset liksom. Bästa jobbet!

Här är agnes med stolpe:


Och här är en röv:


Cabaré å de

Ikväll blev det häng med världens bästa gäng!


Lite hastigt och lustigt bestämde Ankän och jag att vi skulle gå på Lindsdalsskolans (dvs mitt gamla högstadie) cabaré. Där var jag med och skämde ut i mig i tre år. Nu var det typ sex år sen. Eller mer. Fy fan vad gammal jag är. Man kände igen typ gamla klasskompisars småsyskons namn lite sådär. Annars var det mest kul att se Eva (the harsh musicteacher).
Det var ändå inte helt åt helvete dåligt som det nog var när jag var med. Jättemånga kunde faktiskt sjunga. En del riktigt jävla bra. Och så var det sjukt mycket naket och stripdans. Sånt fick inte vi ha på min tid. Ujuj.

Sen åkte vi in till staden och hängde med freddan.
Nu mår jag lite illa. Mest för cigarren jag rökte, inte så mkt för att fredrik var med. Höhö.Snäp

Jag blev förbannad och snäpade (fast engelska) på busschauffören idag. Han var skitotrevlig så då var jag otrevlig tillbaka. Kan han ha. Jävla as.


Haver denna vecka och har tre veckor framåt praktik på länssjukhuset i Kalmar, så jag bor hos päronen och får träffa mina små vänner! Min handledare är bra och jag ska få dra runt lite bland andra avdelningar så jag får se lite av varje. Ska bli livat!
Men jag längtar inte oerhört mycket efter tentorna som följer.

Igår hängde jag med Ägnes efter jobbet. Lite fik och lite fula kläder är alltid trevligt!