Världens minsta snopp!

Världens minsta snopp-tävling!


http://existenz.se/out.php?id=31622


Humor

Ted visade precis mig denna bild och jag var bara tvungen att lägga in den här.
Hahah, underbart ju!könsorgan

Evelina: ”…ungefär som när man hittar en fin klöveräng.”


Hår - Hår - HåårUppmärksamma: Ikväll vid 2100 på 8:an går min favoritsnyftare; Vid din sida!


Jag har nästan glömt att skriva om mitt hår trots att hårförändringar känns som en typisk bloggrej (inte för att jag är så typisk av mig iofs). Jag har ju alltid klippt mig kort. Och mer kort. Och mer.
Men nu gick jag lite åt andra hållet och skaffade fucking hårförlängning! Jag satt 3 timmar på Afroshoppen i Jönköping (http://www.jonkopingsafroshop.se/) och blev flätad (tortyr) och sydd i. Den värsta smärtan i mitt liv var för några år sen när jag blekte håret med gummiluva hos frisören. Obeskrivlig smärta. Detta var steget under.


Och vad konstigt det såg ut sen! Jag i långt hår! Aslångt hår. Nu har jag klippt det lite (eller ja, det var Ted) så det inte ser så tråklångt ut, för det var inget vidare. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det, men jag lär mig.

Jag innan:


Jag efter:


Jag mer efter:
Ey!


37 cm!

Duschar bort mina bekymmer.
Socialt experiment

Råkade precis slå på Big Brother. Jag har aldrig tittat på det innan och jag vet i princip inget om hur det är upplagt och så. Inte min typ av program.. Men det var väl skitstort för några år sen? För jag vet att folk tittade på det och att dom som var med hade sex hela tiden. Ungefär det. Det står på när jag skriver nu och det är nån trebarnsmamma och en smal typ som håller på. Verkar hyfsat hjärndött.

Jag tycker att sociala experiment är intressanta - det som är synd är att dom alltid ska vinklas till en massa sex och amerikanskt la-di-da när det sänds på tv.

Citat jag hörde nyss: "Jag är sex addict. Oftast vet alla vem jag är men jag vet inte vilka dom är. Och jag bryr mig inte heller."
Trevlig kille!

Nu dricka kaffe och sluta ha ont i huvudet.

Kolla här:
http://www.youtube.com/watch?v=yAkDHuimJRc


Päron

Nu kommer snart mor och far och hälsar på mig i Jönkan!


!

Nu jävlar!
Ägg och kaffe

Jag gillar inte ägg, men jag hade ingen mjölk så jag gjorde äggmackor istället.Här är jag en dag på jakt efter kaffe i skolan.
(Gör den lite mindre för fulfaktorn är lite högre på den här.)Alla hjärtäns

Jao, igår var det alla arslens dag (ursäkta, det sitter i ryggmärgen) och jag hade faktiskt en helt ok dag. Jag brukar mest vara sur den 14e februari annars, haha. Tycker att det blir lite töntigt. Men igår kändes det meningsfullt, då kanske lite för att Teddan och jag har vart ihop i 9 månader idag också.
Vi käkade och fikade (mm, kaffe) samt var på bio; Trassel. Disney, animerat, 3D osv. Den var faktiskt kulkul, inte så där halvkul som alla animerade filmer vart sen typ.. Shrek. Utan bra-kul. Så det var bra!
Och ted o jag ska på Hamlet den 9e mars! Med Schtunk! :DMystiskt mail...

Idag fick jag mail från någon som hävdar sig vara min kära vän Fredrik:

"Tom, How are you!
Last week ,one friend of mine got his bike from a Chinese website,it only takes 5days.i almost can not believe that,『my friend told me that their products are original with low price,it is a good place to do shopping ,happily,they are in promotions,website is:www.pabele.com ."

Tänkte att dom som skickar reklammail i andras namn åtminstone kunde skriva rätt namn?
Och om dom kände mig hade dom kanske vetat att jag hatar att cykla...


Helg

Gi-muffins a la Evve:


Rostat bröd a la Evve (avsnitt2):

Lägenheten fylldes ännu en gång med rök och jag fick vädra tills det snöade in. That´s life!


Idag

Idag är det min namnsdag tydligen. Grattis till mig!


Igår hade jag sex brudar här. Det var lite halvtrångt men himla trevligt. Nu lät det lite som det var nått slags sexparty, men det var det inte. Det var sju kultiverade unga kvinnor som åt och såg på film ihop. Alltså. Det har varit lite lite socialt umgänge för mig här den senaste tiden så detta var mycket uppfriskande!

Idag har jag sovit, käkat frulle och tittat på de sista avsnitten av The Walking Dead. Säsong 1 i alla fall. Finns det en säsong 2??


Ny piercing ju

Okej, jag VET att jag ser trög ut, jag koncentrerar mig på att visa min nya piercing. Tycker att jag lyckas sådär. Den är RANDIG i alla fall. Awsome!


framtiden

Lotta och jag om 10 år om vi får som vi vill.


Pensionär FrenzyIdag invaderades ICA av hundratals pensionärer som skojade, var i vägen, stirrade tomt och tappade löständerna i ett virrvarr av rynkor. Så underbart så att jag nästan fäller en tår.

Ikväll ska jag träffa några i klassen för lite häng! Och innan det ska jag banne mig träna en sväng. Även om det är ljust. Jag tränar som bekant inte dagsljus annars.


Mästare på rostat

Inte ens jag vill ha det sådär bränt.. Jag är nog ingen mästare på rostat ändå..

Nu är det rökigt i hela lägenheten och jag letar febrilt efter min fläkt så jag kan skingra röken innan brandlarmet ljuder. Har slängt min macka, men för säkerhets skull hällde jag lite vatten över för den pyste misstänkt..

Action.


La-di-daMorgan Alling

Jao!


Hah, jag sov mig genom körlektionen idag. Dvs, jag sov hemma. Det var inte riktigt meningen, men jävlar vad gött det var.

Jag har alltid älskat Morgan Alling och commedia dell'arte (http://www.ne.se/commedia-dellarte) samt det mesta andra han sysslat med. Nu igår läste jag ut hans bok som handlar om hans barndom. Jag hade faktiskt ingen aning om att han var fosterbarn, att hans mamma söp eller nått av den andra skiten han gått igenom. Det fick mig definitivt att respektera honom mer. Dessutom hans enorma passion för teater (som jag delvis känner igen mig i), är rolig att läsa om. Han kom in på Malmös teaterhögskola på första försöket när han var väldigt ung och han var verkligen passionerad. Känns lite som att jag sålt min själ när jag tänker på att jag inte sysslat med teater på typ tre år. .Metal Gear Solid tack


PowertvättVårstädning har aldrig vart min grej men det känns lite som helgen blev lite sån nu. Vad tråkigt det låter. Men nu tvättar jag i alla fall också, så snart har jag kläder igen. Känns trevligt!

Teddalicious har vart här då, men nu är han borta. Tills om ett par timmar, för då kommer han tillbaka igen. Han matar kor nu.
Okej, en konstig grej nu då.. Jag bor 30 meter
från en bowlinghall och jag har aldrig vart
där. Förrän igår. Då jävlar!


Jag vill

Nu är det fest i huset igen. Jag är sugen.
Stod några långhåringar och rökte när
jag tog ut soporna förut.. jag vill känna
fler långhåringar av rätt sort (metalsorten)
och hänga med dom. Och jag vill gå på konsert!!
Den 26e smäller det med Plästered i Kalmar på The Rock!

- Make tea,
not love.


WetterLinde?

Hittade precis en bild där jag är skitlik Wetterstrand!:O


Fucking städdag

Vilken dag! Haha, så borde man börja inlägg oftare..
Jag har städat lägenheten nu i flera timmar. Slängt en massa och städat under det jag slängt. Och den jäkla toaletten. Fyhelvete vad äckligt! Men nu är det fiiint.

Tv-, dataspel & viktiga papper i symbios.

Organisation!

Skit.

NU ska jag snart ut och piska fläsk en sväng! Sen kommer Teddalicious för helgvisit = Halleluja!

Såhär ser jag ut när jag tittar på tv utan brillor (om det kan intressera):


PlättlaggIdag har jag hälsat på hemma hos Ted och alla hans roomies. Vi gjorde pannkakor i en plättlagg!!
Tack Thore!

Och jag saknar Silent Hill. Borde spela lite snart..Tipsrunda

Nu har jag sjungit den där "en vänlig grönskas rika dräkt" på kören och tagit de högsta tonerna i mitt liv. Allra högst upp var jag inte säker på om jag sjöng eller kallade på fladdermöss. Spännande.

Nu har jag faktiskt inga föreläsningar på två dagar(!). OJ! Nu blir det kärleksmöten på Råslätt för hela slanten!

Titta på den här:
http://www.youtube.com/watch?v=--40RLF5UGo&feature=related
Parodi (eller vad man ska kalla det) på världens bästa film, Jurassic Park!


Cocktailbreak

Cocktailparty i anatomisalen.Idag är en lång jävla dag. Började halv nio i morse och har haft workshop (dvs, man måste faktiskt GÖRA nått =jobbigt) idag. Mellanlandar hemma nu för lite käk. Snart ska jag möta Lina på kören ch sjunga till halv nio. Pepp! Fast jag är fortfarande schlemmig så det blir kanske lite slempauser mellan noterna. Och det är ju kul för alla!
Efter det, köpa hallon och gå hem och ligga ner i två dygn.