Kran

Flytande frukost för den stressade!Nu var Ted precis här och vände lite oväntat. Fixade nätgrejen..xbox-filerna.. internet.. öh. Ja.

Idag var jag ute och motionerade äntligen! Nu börjar nya tider (igen) och jag ska åter bli vältränad. Mwahaaa!!!!


Metaltown å det

I sommar är det dags igen för...


Det är ju kväll

Penisfodral borde man ha.
Dom kan sina grejer i Afrika!
Jao, nu har jag suttit och spelat Worms ÖVER INTERNET med Ted.
Hightech. Eller?
Imorgon blir det föreläsning och gruppenarbeit = Not so livat!


Västkusten!


Word

Jag har vart ganska förvirrad den senaste tiden. Allting jag gjort har fallit tillbaka på den nya kursen och anatomitentan. Nu igår gjorde jag tentan, skit i hur det gick for now, den är över och den nya kursen blir per automatik en mindre börda. Jag kände mig lite tom och vandrade planlöst runt på pingstkyrkemarknaden utanför mitt hus, efter tentan, tills jag kunde ta mig samman och gå hem.


Allt har vart lite konstigt faktiskt. Kontakt med kompisar, mor och far och Ted. När jag tänker tillbaka på det kommer jag knappt ihåg nånting. Tänk vad en liten tenta (fruktansvärt jobbig och omfattande) kan göra med mitt psyke! Nu hoppas jag på att saker kan bli lite normala igen.

Jag har inte hängt med Ted nånting alls på evigheter känns det som. Han har inget immunförsvar och jag är sjuk. Så vi är ju inte precis lämpade för varann kanske. Men igår var vi och fikade samt på bio; The Green Hornet.
Den var sådär.
Ted var awsome.
(Ted visar hur en avsugning inte bör gå till.)


Skoghuggarblogg

Idag har det sågats i träd hela dagen utanför mitt fönster. Det låter som fan och vibrerar. Livat värre för en gammal hagga som jag. Bloggbilder nu!

"En motorsåg eller kedjesåg är en portabel motoriserad såg som vanligen används för att fälla, kvista och kapa träd. Motorsågar drivs antingen av en nätanslutenelmotor eller en tvåtaktsmotor, även 4-takt finns."


http://skogsforum.se/


Gud


Ted <3 (jag gör fan inte hjärtan i onödan heller!)

Igår, alltså den 15e, haver jag och min kära Ted vart ihop i 8 månader. Vi har sällan eller aldrig lyckats vara på samma plats på någon månadsdag hittills. Och inte är vi det nu heller. Jag är i Kalmar och han kvar i Jönkan. Nästa månad så kanske.
Puss på dig din snygge fan! :)

Sitter och skriver på mitt arbetsterapiarbete och är måttligt road, men det verkar gå bra. Imorrn ska jag på praktik igen och då måste jag gå upp tidigt. Bläch!


Rullschtool

Idag har jag vart i skolan i tre timmar. Jag är helt slut. Jag somnade vid kl fem inatt, tröttheten kanske har något med detta att göra. Har äntligen börjat fatta vad jag ska skriva den 6-sidiga uppgiften om i alla fall. .

Om min mail släppte in mig i sig skulle jag kunna skicka ett meddelande till mitt förra sommarjobb och fråga om jag får komma tillbaka nästa sommar. Men jag blir inte insläppt, så det får vänta. Jag saknar mina kära rullstolar!

Pantera....


Snyftaräckel

Tittade precis på min favoritsnyftare allt time (jag grät naturligtvis). Det finns ett uttryck där som är rätt intressant.
Snowblowing.
Här kommer innebörden:

"After a guy ejaculates into his partner's mouth during oral sex, the couple kisses and the semen is exchanged from one person to the other."


Plugghero

Yes! Fixade ortopedin fick jag reda på nyss! Nu ligger jag bara efter med en asstor tenta. Känns helt ok.
Snart drar jag och mannen iväg till staden och bibblan för lite fun plus plugg.

Gå i frid.en kväll

Sitter hemma med Ted som är trött och nyutsläppt från sjukhuset.
Såhär ser han ut i min mustasch:Sen tyckte han att vi skulle ta en mindre deprimerande bild:Och denhär var mest kul:

(det är inte Ted)


I blindo

Aaaaah, snart behöver jag laserkirurgi. Jag är fan blind utan brillorna..


Vakna!Wow. Det går verkligen inte att vakna när jag vill vakna. Igår tänkte jag dygna, för jag var icke det minsta trött, men.. Det är ju så jävla tråkigt! Läste till fyra. Pluggade till fem. Sen bara orkade jag inte mer.
Det känns som att jag inte riktigt hänger med på något jag gör eller ska göra nu för tiden. Och det har inte bara med för mycket sömn att göra. Eller mitt snurriga huvud.

Och! Fick precis reda på att min gubbe får komma hem från sjukhuset idag! Gött!


Sjukhusvistelse, yo

Tja!

Igår drog jag och min man in till sjukhuset på natten. Innan var det en hyfsat alldaglig lördag, men sen fick mannen feber och hans smalben var svullet utav fän sen innan, plus att en viss sjukdom börjat acta up igen. Vi bestämde oss för att dra till sjukan.
Roadtrip!
Så vi åkte bland fyllon på bussen till sjukhuset och fick sitta där och roa oss i väntrummet. Till slut så blev det inläggning för min stackars man och jag fick ta taxi hem. Satan vad halt det var!! Kärringwalk hem blev det. Men jag smälte in bra blad alla fulla som var på hemvandring.

Kom hem vid fyra på natten så idag har jag sovit som ett as. Och då menar jag as. Ett as som återupplivades kl 15.15. Usch. Inte okej. Men jag kommer i alla fall inte ha problem med att sova.

Nu har jag pratat med en uttråkad pojkvän i typ tre timmar. Dags för reboot.

Hej hopp, jättesnopp!