Tatueringsmässa!

Tja!
Igår var jag på tatueringsmässa i Norrahammar av alla ställen. (http://www.femaletattooart.se/) Bara female tattooartists på plats alltså och jag tatuerade mig hos Elin Lowén (Tattoo World i Höör), här är hennes blogg:
http://inkzine.se/lovingink/
Hon är bra som fan! Hade tänkt mig motivet i svartvitt, som jag har på mina andra, men hon tyckte att lite färg skulle liva upp och färg utav helvete blev det. Det blev fruktansvärt bra. Mässan i övrigt var hyfsat liten, men det fanns piercingsmycken att köpa och en massa andra prylar och kläder. En liten konstutställning fanns, med en hel del kul motiv, snoppar snoppar snoppar. Önskar att jag hade haft lite pengar över, men det fick vara. Hängde lite med en från at-klassen och hennes man, samt alla andra tatueringslovers som befann sig på plats. Vet inte hur många som hade systemkameror och jobbade för nån tidning som kom fram och slet upp plasten på mig och skulle fota. Shiet. Det var skitkul att snacka med folk. Särskilt en tant som ville att jag skulle klä av mig och slet i mina kläder för att glo på mina dinosaurier. Ah. Skönt med lite entusiaster!

Och så var det en kille som pappa nog skulle.. jag vet inte.. ha problem med. Han var full med piercingar i hela ansiktet, runt hela munnen och underläppen hängde ständigt för alla smycken. Han tog av sig tröjan nångång också och han var fulltatuerad. Han hade gjort sitt livsval, som pappa skulle sagt. Awsome!

Här är Elin:
Nöööööjd! :D


TidigtNu har jag hängt på dörrarna till Apoteket vid öppningstid. Hemma igen och
det blir nog till att slagga i ett par timmar till. Whey!


Religionsrelaterat inlägg

Just nu sitter jag förresten och lyssnar på en föreläsning om judendomen.
Religionsvetenskap FTW!


Och jag fick en automatpresent av min fästman idag! På MAXI finns det en automat som
innehåller kristna/bibel/Jesus-armband, enbart. Är det Jönköping eller är det Jönköping?
Såhär der dom ut!


Här är också en utmärkt tantmin.


The Ledge

Igår såg jag en film som tydligen gjordes för att öka förståelsen för ateister. Precis i min smak! Castlisten bestod inte precis av kändistoppen, men inte botten heller. Det var precis lagom. Hon den där Armageddonbruden var med. Liv Taylor? Hm. Hon passade hur som helst mycket som tystlåten fru till den missionerande och kristet påträngande gubben. Huvudpersonen (ateisten) var en hyfsat intressant karaktär, möjligtvis lite skitnödig ibland, som svor mycket och hade riktigt bra saker att säga mellan alla Jesus Christ och Motherfuckers. Filmen var bra, bättre än jag väntat mig och belyste några intressanta punkter. Lite synd var det att den kristna fanatikern såklart skulle luta åt att göra nått sådär dumt som att mörda rättfärdigt. MEN det var en twist på slutet jag gillade. Du behöver absolut inte vara ateist för att se den. Det var fortfarande en bra film med sex på köksbord och grejer. Nu är det ju tråkigt att ge saker 3:or men jag känner att den var en trea, and then some. Så 3/5 vårtgårdar till The Ledge!


Me Gusta!

Idag tog jag det stora beslutet att adoptera en kaffepods-maskin! Har längtat efter honom länge nu och jag tycker att jag fick en bra deal på en fet maskin. Tänkte mig en Tassimo från början men det blev en Dolce Gusto (me gusta), om det säger er nått. Billigare pods och kan fixa både varma och kalla drycker. Mmmmm. Provkörde den idag med latte macciato och varm choklad. När man väl bemästrat tekniken (halvautomatisk) så blir det nog gudomligt!


Jag och Me Gusta!