Tatueringsmässa!

Tja!
Igår var jag på tatueringsmässa i Norrahammar av alla ställen. (http://www.femaletattooart.se/) Bara female tattooartists på plats alltså och jag tatuerade mig hos Elin Lowén (Tattoo World i Höör), här är hennes blogg:
http://inkzine.se/lovingink/
Hon är bra som fan! Hade tänkt mig motivet i svartvitt, som jag har på mina andra, men hon tyckte att lite färg skulle liva upp och färg utav helvete blev det. Det blev fruktansvärt bra. Mässan i övrigt var hyfsat liten, men det fanns piercingsmycken att köpa och en massa andra prylar och kläder. En liten konstutställning fanns, med en hel del kul motiv, snoppar snoppar snoppar. Önskar att jag hade haft lite pengar över, men det fick vara. Hängde lite med en från at-klassen och hennes man, samt alla andra tatueringslovers som befann sig på plats. Vet inte hur många som hade systemkameror och jobbade för nån tidning som kom fram och slet upp plasten på mig och skulle fota. Shiet. Det var skitkul att snacka med folk. Särskilt en tant som ville att jag skulle klä av mig och slet i mina kläder för att glo på mina dinosaurier. Ah. Skönt med lite entusiaster!

Och så var det en kille som pappa nog skulle.. jag vet inte.. ha problem med. Han var full med piercingar i hela ansiktet, runt hela munnen och underläppen hängde ständigt för alla smycken. Han tog av sig tröjan nångång också och han var fulltatuerad. Han hade gjort sitt livsval, som pappa skulle sagt. Awsome!

Här är Elin:
Nöööööjd! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

>