Ommöbleringen

Snygg TV-hylla!


The Room och Ted.


Teds kvadratmeter.


Musikaliskt värre. Och Ted.


Sovalkoven som består av 90% säng och resten kista och TV.Hey!


Sambo

Japp. Idag är jag officiellt sambo med Teddan! Känns bra som fän. Vi fick inte lägenheten som vi väntat på i evigheter, så vi bestämde väl oss mer eller mindre för att stanna här i min etta, men mer officiellt än innan. Vi har möblerat om som fan så det känns nästan som en ny, fast lika liten, lägenhet. Det blev sjukt bra! Bilder kommer när jag orkar ta dom.
Här kommer en på min sambo klättrandes i trappan så länge.


Gardacil

Livmoderhalssputa nummer 2 idag.


Indonesien

Tja! Idag har jag pratat med en påflugen liten 21-åring från Indonesien som utgav sig för att vara en mycket rik buissnessman och som gärna ville ge 200 miljoner dollar för min vagina. Detta utspelade sig på fb. Läs och njut. Den unge mannens identitet är naturligtvis skyddad här.

Han
: hai...

Jag: oh, hai
Han: sex whit me?
Jag: Naaa, I don't like little boys, sorry.
Han: hai..... i am strong.....
Jag: You sure?
Han: yes I am sure
Jag: Prove it?
Han: My penis is large.....
Jag: But can you handle it? Size isn't everything you know.
Han: could.... definetly satisfied whit my.....
Jag: That's good but shouldnt you pick up girls a little closer to home?
Han: Im just like you..... so I wants to make love to you ok?
Jag: Just like me? Are you a girl??
Han: I'm a man. What are you still virgin?
Jag: Nope, I´m a sinner!

Han: I do not care ........ I still want to make love to you because I love you ....how often sex with men?


Jag: You dont have access to my love zone. Sorry. Unless you have much money.
Han: I am a rich man ...... I'll buy your vagina ......
Jag: Im not sure its for sale... How much? Will you pay for shipping costs?
Han: 200 million dollars .... I also still have a company ........ I'll give the money ...... whatever you want ......... provided you want to make love with me .....I'll pay you when we come here .....

Jag: Half now, half afterwards, ok?

What kind of company? You big buissnessman? :O
Han: if you come here and I've seen you ..... I pay everything in advance .. ok? I have a cigarette company, coal, and many more .....
Jag: Is it Marlboro cigarette company? Yes, you pay in advance, thats good.
Han: yes ..... I will pay all after I see you ....... agree? indeed what the price of your vagina? quick reply .. I do not have much time....
Jag: My fiance own the rights to my vagina, you'll have to talk to him. You do know I'm trolling you right?
Han: do not involve other people .... Just me and you ....
Jag: But I cant sell you my vagina. It does not belong to me! Now i have to go make science with fanta. Bye big Marlboro-man! (loggar ut)
Han: can see your vagina?
Flygmössan

Idag har jag fyllt i lite slingor i håret. Fick en fantasieggande liten mössa i förpackningen. Då såg det ut ungefär såhär:
(Om mamma undrar så var det tvättdag.)


R.I.P. Beatrice

Detta inlägg tillägnas Reidars fru Beatrice Dahlén, som i verkliga livet nyrligen dog.
R.I.P.Förtydligande


The Haunted 10/9 Jönkan

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från The Haunteds spelning här i Jönkan 10/9! Det var en vild afton med min käre vän fredrik som tjatat på mig att lägga upp bilder. Det hela resulterade i en massa blåmärken och nästan mosade brillor, men det var helt klart en afton värd att minnas!


KÖL =Kaffe och öl

Mitt ben dagen efter.


KLAGA

Jag tycker att allt krånglar idag. Headsetet vrider upp och ner ljudet som det vill, vilket inte var fantastiskt bra på religionsseminariet i morse. Dessutom blev jag utkastad tre gånger av Adobe connect, det program vi använder när vi har distansseminarie. Till slut kom jag inte in alls. Blev inte mycket seminarie för min del, med andra ord. Kursens hemsida krånglar också och är omöjlig att förstå sig på.

Jag kan heller inte installera Minecraft på den här datorn (är hemma hos föräldrarna i Kalmar) av någon anledning och inga studieuppgifter finns att hämta pga hemsidakrånglet. Och som grädde på moset så har nästan alla jag känner flyttat från Kalmar (inkl jag) eller är bortresta för tillfället så jag sitter här och glor.
Missförstå mig rätt nu, det är astrevligt att vara hemma, men detta inlägg har temat: KLAGA.Reminisce

Ibland ser man tillbaka på vad man gjort i sitt liv och då hittar man det här.Manusskrivning till X-men sweded med öl och cykelhjälm.


Blodfläcken part 3

Oops, borde byta plåster...
Tack brudarna på Nordic Club för sårtejp efter corepasset! ^^


Blodfläcken sprider sig

Aaah, jag blöder fan än!


Blodfläcken

Jag har träningsvärk efter coren igår! Den ordinarie ledaren var där, jag gillar henne. Tyvärr gjorde jag "en Ted" och stretchade inte efter och nu får jag sota för detta. Har core nivå2 idag med en stenhård kille - aka det kommer blir smärtmaraton.
Men förhoppningsvis kan jag intimidera honom lite med mitt enorma blodfläckade plåster jag har på halsen!
Var precis på Ryhov och kirurgmottagningen för att skära bort ett fördelsemärke/leverfläck jag haft hela livet. Hon skar asbrett för att kunna sy ihop med hudens fibrer, så jag kommer få ett två cm långt ärr på halsen. Coolt ju! Nu blir det till att hitta på krigshistorier. Jag har aldrig blivit sydd i heller så det var fett.
Fick ett stort plåser som jag åkte buss och köpte kaffe med på vägen hem. Folk glodde på mig tyckte jag och tro fan det. När jag kom hem upptäckte jag att jag hade en skitstor blodfläck på det skitstora plåstret. Det sitter dessutom precis över stället där dom i filmer alltid hugger i pennan när någon inte får luft. Ännu coolare ju!Train is here

Mycket träning blir det nu för tiden. Nordic har börjat köra corepassen igen efter sommarn, tack och lov! Det är perfekt att köra ett corepass plus nån halvtimme på rullbandet. Men den ordinarie bruden har varit borta i två veckor så vi har haft en annan, svinhård brud och vi har fått använda pinnar och grejer. Det är gött som fan, men jag saknar den vanliga bruden.
Lite ointressant fakta bara om det är ok: Är inne på andra veckan utan godis och jag har tänkt fortsätta så ett bra tag. Ted hittade en app där man skriver in kaloriintag, träning och hur man ska äta för att gå ner till sin målvikt. Satte min på 60 kg, från nuvarande 64 (wöööw, en tjej skriver sin vikt!!). Känner att det kan gå! Nu jeflar.
Var på ensambio och såg den här. Den var bra! Föregångarna har ju varit lite av
en upprepning på varandra och haft liknande teman. Jag gillar att man nu
får lite förklaring... på det mesta. Även om det känns lite för modernt.