Ab-Roller of Destruction

Yes, jag fick ett B på sista uppgiften i religionsvetenskapen! Jag har dessutom chans att förbättra det resultatet fram till söndag. Ok, ett A ska jag ha så att jag kanske och eventuellt får ett bättre helhetsbetyg. Känns lite konstigt att jag upplever den här kursen som den bästa jag någonsin gått och detta ämne som det intressantaste som finns, mest med tanke på att jag inte ska utbilda mig inom det.

Den 23e börjar jag på arbetsterapiprogrammet igen och jag är sådär pepp på det. Däremot har jag fått en asbra praktikplats, så det kommer nog bli livat ändå!

Nog om det. I veckan köpte jag mig en lågbudget variant av en såndär Ab-roller eller vad det heter. En sån man mördar axlar, armar, rygg, gäddhäng (70%) samt mage med, men sen till slut istället bygger upp dem med.
Exercise tool of Destruction and Creation, ungefär som den hinduiska guden Shiva som förstör okunskapen och universum för att sen skapa det igen om och om och om.

Jag önskar ibland att jag kunde gå tillbaka ett par steg i min träningssaga och bli lite fetare igen så att jag kunde ta kort på mig med jämna mellanrum och se hur magrutorna kommer fram. Iofs ligger magrutorna fortfarande i framtiden så än är det inte för sent.

Jag bjuder på den här.

Go, bitch!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

>