Game of Boners

Idag är en såndär dag där allt man gör bara känns meningslöst eftersom man egentligen har väldigt lite att göra och väldigt lite lust att göra det på. Jag är ensam i lägenheten för omväxlings skull då min kära sambo är hos vän i Oskarshamn och spelar röven av sig. Mor och far har varit här en liten sväng för häng och Gränna, men nu sitter jag här själv. Byggubbarna har stängt av vattnet också. Tvivlar på att de kommer sätta på det vid 19.00 som det står så jag tar nog och duschar på gymmet efter träningen sen. Känns ju onödigt att vara svettigare än man behöver liksom.

Jag har tittat på 3 avsnitt av Games of Throne idag. Egentligen skulle jag nog aldrig börjat kolla om det inte var för att inget annat vettigt fanns att se, men nu sitter jag här med bröst upp till knäskålarna. Jaha.
Hur som helst, här kommer ett par bilder från päronens visit.
Grännas piiiiir.


Rännebölla - not

Ja hörrni, jag kommer sakna Kalmar när jag drar i helgen. Det gör jag väl alltid förstås, men nu känns det lite surt eftersom jag bara ska jobba och inte med mitt lagerjobb utan som arseltorkare på okänt hem. Okej, det ska inte bli så hemskt, men hellre skulle jag hänga här och umgås med folk och mor och far. Nåja, I'll be back i augusti igen!

Tänkte att jag skulle börja komma igång med träningen igen. Den har så att säga... legat på hyllan lite när jag vart i kalmar. Första veckan var jag på gymmet 2 gånger, men sen dess har det nog bara blivit ett par gånger. Det är en obehaglig känsla när muskler långsamt bytes ut mot feeeeeett. Ska boka pass till nästa vecka...
Imorrn kommer Lotta hit och det ska bli awsome! Jag ska visa henne en helt ny värld. Typ Kalmar, The Rock och Öland. Det blir fett!
Hörrni! Nu ska jag ut och ränna.