Riker Syndrome

Nu såg jag egentligen bara en kul grej på nätet, men bara för att jag nog får ångest annars så drar jag en snabb uppdatering först.

Är i just nu i Kalmar innan jag börjar jobba, midsommar spenderades mest hemma ätandes jordgubbstårta, är fortfarande lite sjuk sen Metaltown som var förra veckan och förövrigt helt awsome, pluggar med stort intresse Indiska religioner på högskolan i Umeå (distans) just nu, ska börja jobba på ett boende den 10 juli, avser att hänga mycket med mor och far och kompisar fram tills dess och efter, ser mycket på Star Trek, ska nu titta på film med mor och far.
Citat från urban Dictionary:
Riker Syndrome:

A person afflicted with Riker Syndrome is one who only looks good with a beard. The origin of this term is the character of Commander Riker from the television series StarTrek:The Next Generation, who looked great with a beard, but like an idiot without one.

I love Billy's new beard. He definately has Riker Syndrome.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Riker%20Syndrome

Fan

Min skola har tydligen blåst mig på 880 kr fick jag reda på nu.

Jag är fruktansvärt förbannad.
---> 


Kakdag

Sen projektredovisningen i torsdags har jag kraschat ett par dagar och mest inte tänkt på plugg. Imorgon får jag väl sätta igång med livet igen, men först sova. Har drömt om metaltown två nätter i rad nu och man får hoppas på en natt till. Snart är det ju dags! Känns som att man aldrig hinner ladda riktigt ordentligt förrän bussresan dit annars. Är därför tacksam för mina metaltown/Star Trek-temadrömmar!


Idag såg för övrigt ut såhär:
Ted förklarar relativitetsteorin.

Jag demonstrerar choklad och nougat-tårtkakan som jag var tvungen att prova
bara på grund av den enorma onyttighetsfaktorn den besitter.

.
Shoppade även lite i Jesusbutiken nu i veckan och förrutom ett urläckert armband (som nu jag, Maddie och min moster alla delar) var jag tvungen att köpa nya testamints, mmm.

Later!