Ted och jag var på puben-inlägg

Javisst!

Det här är ett Ted-och-jag-var-på-puben-inlägg.
Med extrem blixt:
Med icke extrem blixt och i sann deckaranda:


Nicht krank?

Nu är jag nog frisk? Undantaget är väl lite tjockare inre hinnor i huvudet samt en ansamling snor som inte vill lämna det palats som är min kropp. Det går över snart.

Tog mig hur som helst en promenadjävel runt Rocksjön idag. Eller ja, runt och runt, halvrunt. Det är en jäkla bit att bara gå dit måste jag sä! 1,5h tog det och det måste man väl säga är en ok runda första dagen efter att ha varit sjuk. Nästa gång får det gärna vara mer sol dock.

Jag stötte dessutom på Kalmar udde som det så fint hette och hittade mig
ett fågeltorn som jag kunde rock the shit out of.


Och såhär dystert är det i Jönköpings sumpmark som man skryter
så mycket om här. "Åh, sumpmark mitt i staden! Titta på mig när jag
fastnar i gyttjan med mina STÖVLAR."


Hey, chill man.


Krank!

Jag vet inte vad som hände. Igår var jag frisk. Okej, jag nös som aset, men jag tänkte att det var för att jag grävt runt i damm i två timmar och inte att det var nått annat. När jag vaknade idag så upptäckte jag... att det var något annat. Jag är inte jättesjuk och det går att knarka ner sig, men damn this shizzle anyway! Imorrn ska jag ju till Malmö! Jag får köra en "Dublin" och knarka bort sjukdomen så att den inte har en chans. I Dublin var jag helt galet sjuk så det kröp fram lite snor ändå, men förhoppningsvis så ska den här bacillen dö nu. Nuuuu!


In other news.
Här är jag och Ted vid Vättern!


Ny frilla

Ny frilla igen förresten.

Klippte mig i Kälmä när jag var där nu. Grejen är att jag inte kan bestämma mig om jag ska ha kort eller långt hår. Så nu blev det båda. Jag gillart som fasen faktiskt!

Yo!


Vättern och kalas

Plugg, plugg, plugg. Men det går bra. Är bara lite stressad.

Idag började Vätternsäsongen för mig och Ted, dvs idag var första dagen vi käkade frulle vid Vättern detta året. Asgött! Okej, lite kallt, men tanken och Subwaymackan vad god.
Sen blev det lite kalas också. Tobias, nybliven Jönköpingsbo, fyller år idag. Grattis din gamle häst!
Såhär såg tårtkalaset i kraftigt motljus ut: