Sushi och glass

Här händer det grejer! Det är sol och projektarbete och glass och marknad. Trevligt att kunna gå ut lite och titta på folk. Till och med Ted får man med sig om det är soligt! Idag blir det lite slappdag då jag igår satt 10 timmar i sträck och skrev projektrapport. Nu är den nästan klar. På torsdag ska vi få respons och få veta om det var värt 10 timmar eller ej.


Här kommer lite läckra bilder från Jönkan:
Vår nya grej är sushi, asgött!
Ted stjäl min glass. As usual.
Marknadsfynd! Dags att läsa den igen.
Grillafton på baksidan av huset!
Quornburgare, mmm.
Vi hittade hashpipor på marknaden, här utan hash.
Mer glass på Pir.
.
Och Fredrik!
Jag tillägnar denna bild till dig för att jag vet att du tycker sushi är pretto:


MMMMMmmmm!


Betnér Direkt, bitch!


Kvällsundervisning

Tjänare!
Jag sitter här och trycker i mig mörk choklad till Fråga Olle och njuter. Har fått lite plugg gjort och avklarat ett intensivt crosstrainer+vikt-pass på Nordic Club. Bra kvinna!
Min bärbara dator funkar inte, så jag har fått låna Teds och knapparna är askonstiga så jag får kämpa mig fram på reddit.com/r/dinosaurs. Oh the horror!

Imorgon ska jag lämna blod. Det ni! Är nu 8 månader sen jag tatuerade mig på jag är inte i HIV-zonen längre så jag får. Vet dock inte om det blir test bara eller om det blir litervis på en gång. Spännande.

Här är tränings-Evve på gymmet:


Och här är Ted och jag, snygga som få, på Piren i Jönkan!


Pass nummer 2

Så ja, två träningspass avklarade. 20 minuter löpband och 15 min på cykel (200 kalorier minus)+ 30 minuter crosstrainer = minus 700 kalorier. Helt sjukt. Borde fortsätta köra på den nu när jag fått gubbalår och faktiskt orkar stå på den.

Då blir det död för extrafläsket at last! Missförstå mig rätt, jag är inte nått kaloriraäknarfreak, det var mest nu. Men nu ska jag komma igång på allvar med träningen igen i alla fall.

Nu blir det dock film och godis för att väga upp.
Hey, don't judge man.
Ha det!


Flapp burning

Nu ska jag dra en sväng till gymmet igen och köra lite hemsk crosstrainer. Ikväll blir det antagligen en runda till men då även en del mörk choklad. Vad har hänt? Mörk choklad liksom.

Näe, träningen har faktiskt gått bra även om jag struntat i pass ett tag nu och kört gym själv istället. Jag tränar i alla fall 3 gånger i veckan, men det ska bli mer! Imorrn ska jag på pilates kl 11.00. Pilates är fanimej jobbigt så det blir gött att vakna med! ^^


Läcker uppdatering

HÅR.

Nu fick det vara bra med det långa skitet.

Och så har det varit en del festelifest den senaste tiden.
Kalmarfest!
Drinkfest i Jönkan!
Kristen fest!
23-årskalasfest!
Chika boom boom.