Hemtenta part 4 - Shoot her!

Den är inne! 40 minuter innan deadline. Jag tror eventuellt att jag löste skiten. Det känns så. Även om jag inte fattar hur det gick till, men jag tror att det kan ha gått bra. Det blev ett långt as och förhoppningsvis behöver jag aldrig titta på det igen.
Nu kan jag leva igen och göra roliga saker! Woo!
Eller mja, seminarie imorrn...
 


Hemtenta part 3

Det har gått okej idag. Igen. Imorrn är det sista dagen. Känner mig lite stressad men ändå on top of it. 
Har inget mer intressant att skriva. Så varsågod och titta på lite bilder


Vankas det pölsa?

Just nu peppar jag nedanstående bok skriven av en av mina absoluta favoritförfattare, Harlan Coben. Det är del två i hans nya serie som handlar om hans förra series huvudpersons brorson. You get it? Svinbra grejer.
 
I övrigt peppar jag Hypnotisören som jag precis läst ut eftersom den kommer på bio snart. Lite opepp på Persbrant som Joona Linna är jag allt, men jag har stora förhoppningar på äckelscenerna som är ljuvliga i denna bok. Mmm!
OCH så peppar jag SATAN inför lördag. Då blir det dinosaurieutställning i Götet! Wooo! :D
 
I övrigt idag har jag köpt dinosaurier, en ny skrivbordslampa och en tröja med töntigt tryck. Spender girl!
Ikväll ska jag bädda ner mig med Harlan Coben och en kopp te som man gör. Minus teet. Imorrn påbörjas del 3 av rysaren som är hemtentan.
Here, have some pictures!
 
 
 
 


Hemtenta part 2

Jaha. Herre min Jesus vad jag har jobbat idag. Har suttit i skolan från 08 på morgonen till15 på eftermiddagen och bara knapprat in statistisk i ett statistikprogram och samtidigt försökt skriva ner och förklara vad fasen det är jag gör. Tyvärr slutade skoldagen med att jag fastnade totalt i statistiken så vet jag absolut inte vad jag ska börja med imorgon när fas 3 börjar. Jag är lite nervös.
Och för att illustrera detta besegrande:
 
 


Randomiserat slumpmässigt urval och banan

Ja ni. Har kommit en bit på hemtentan och det går bättre än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Förvånad.
Det är ju statistik trots allt.
 
Evelina + statistik = Hell no.
 
Imorgon blir det en heldag med en förmiddag i de ingrodda datasalarna tillsammans med förvirrade klasskamrater och en eftermiddag i grupprum med min käre sambo som jag hoppas ska hjälpa mig liiite med dataskiten.
Hoppas att jag kommer en bra bit. Ska bunkra upp med kaffe och banauun inför detta.
 
Nu skall jag beträda sängen.
 


Hemtenta part 1

Satte mig nu precis på biblan och ska börja med monsterhemtentan som är veckans aktivitet. Tangentobordet här är så jävla äckligt! Det är brun beläggning mellan tangenterna. Brun! Tur att jag laddat upp med handsprit...
 
To be continued...


Dansa, transa

Hej kära barn!
 
Nu befinner jag mig återigen i Kalmar för en liten visit. Det blir Freddans och Natachas inflyttningsfest, lite häng, lite plugg och lite träning. Håller just nu på med förberedelsekursen inför examensarbetet, C-uppsatsen, som påbörjas om 7 veckor. Det är hårt och skoningslöst. Aldrig blir det helt rätt enligt vår kära handledare, men det är kanske inte så konstigt. Hon är ju doktor i typ allt. Anywho. 
Sen jag skrev sist har det ju hänt en hel del. Jag har faktiskt INTE torkat röv! Jag har torkat andra kroppsdelar och blivit skriken på, spydd på, gråten på och så har jag gjort fruktansvärt många mackor. Jag har ju aldrig jobbat inom vården innan på detta sättet och jag kommer förhoppningsvis aldrig göra det heller. Men det var inte bara hemskt. Dom jag jobbade med var till 50% mycket bra och resten flög mest förbi. Sen fick jag mig en superdement favorittant som jag saknar ibland och även en favoritgubbe. Det konstiga är att jag den jobbigaste gubben är lite saknad med. Fast det är nog bara posttrauma-besvär från min sida. 
 
Sen har jag ju börjat plugget igen, sista terminen som arbetsterapistudent och jag har fått mig en mycket bra partner i detta. Känns gött! Letar frenetiskt praktikplats eftersom VFU:n börjar om 2 veckor och eftersom skolan suuuugit på att informera. Lite panik där. Det verkar som att hela Kalmar slutat svara i telefon med. Suck. 
 
Nu ska jag snart bege mig till gymmet och klämma ur mina frustrationer över några 8-kilosvikter.
 
Hey!