Dansa, transa

Hej kära barn!
 
Nu befinner jag mig återigen i Kalmar för en liten visit. Det blir Freddans och Natachas inflyttningsfest, lite häng, lite plugg och lite träning. Håller just nu på med förberedelsekursen inför examensarbetet, C-uppsatsen, som påbörjas om 7 veckor. Det är hårt och skoningslöst. Aldrig blir det helt rätt enligt vår kära handledare, men det är kanske inte så konstigt. Hon är ju doktor i typ allt. Anywho. 
Sen jag skrev sist har det ju hänt en hel del. Jag har faktiskt INTE torkat röv! Jag har torkat andra kroppsdelar och blivit skriken på, spydd på, gråten på och så har jag gjort fruktansvärt många mackor. Jag har ju aldrig jobbat inom vården innan på detta sättet och jag kommer förhoppningsvis aldrig göra det heller. Men det var inte bara hemskt. Dom jag jobbade med var till 50% mycket bra och resten flög mest förbi. Sen fick jag mig en superdement favorittant som jag saknar ibland och även en favoritgubbe. Det konstiga är att jag den jobbigaste gubben är lite saknad med. Fast det är nog bara posttrauma-besvär från min sida. 
 
Sen har jag ju börjat plugget igen, sista terminen som arbetsterapistudent och jag har fått mig en mycket bra partner i detta. Känns gött! Letar frenetiskt praktikplats eftersom VFU:n börjar om 2 veckor och eftersom skolan suuuugit på att informera. Lite panik där. Det verkar som att hela Kalmar slutat svara i telefon med. Suck. 
 
Nu ska jag snart bege mig till gymmet och klämma ur mina frustrationer över några 8-kilosvikter.
 
Hey!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

>